Baba-mama torna

Többször gondoltál már rá, hogy jó lenne a Babáddal együtt mozogni délelőttönként, de eddig nem tetted?
Akkor ne halogasd tovább!

A Baba-mama tornát alapos bemelegítéssel kezdjük, majd az óra első felében könnyen követhető dinamikus gyakorlatsorokat hajtunk végre állásban, az óra második felében pedig az erősítő, stabilizáló és mobilizáló gyakorlatoké a főszerep, melyekre szülés után a testednek szüksége lehet, hogy újra jól funkcionáljon. Ezekbe a gyakorlatokba a babákat is bevonjuk, ha igénylik, ha nem, akkor folytatják tovább a játékot, evést-ivást, nézelődést, alvást… 🙂 A babák a csoportos torna alkalmával saját korosztályukkal is kapcsolatba kerülnek, mely hozzájárul a szociális fejlődésükhöz, illetve a mozgás az életük részévé válik.

A gyakorlatokat azon kívül, hogy anyukaként Maminbaba, LoveYourBelly oktató, korrektív tréner, illetve pre- és postnatál tréner vagyok, szülés előtti több éves aerobik, STOTT pilates (alap, közép haladó, várandós), preventív gerinc és stretching, illetve fitt-ball edzői tapasztalataim alapján állítom össze figyelve ízületeink, gát-és hasizmaink védelmére és megfelelő regenerációjára. Tudom, hogy ebben az időszakban sokan küzdenek hát- és derékfájással, így minden órán végzünk gerincmobilizáló, stabilizáló és erősítő gyakorlatokat is. Az óra 60 perces, a végén mindig van egy kis relaxáció, nyújtás.

Nem kell aggódnod, ha szoptatsz, mert többen is vagyunk így ezzel és nem tapasztaltunk negatív hatást a tejtermelődésre, illetve van lehetőség a teremben szoptatni is!

Kinek ajánlom a Baba-mama tornát?

Mikortól ajánlott elkezdeni?

Gyerekágyi időszakot követően természetes szülés után 6 héttel lehet kezdeni (császármetszés esetén 3 hónap javasolt). Egészséges várandósokat is várunk külön odafigyeléssel, előzetes egyeztetés után, orvosi jóváhagyás mellett.

Mikor van az óra?

Minden hétfőn 9:30-10:30-ig, de még a nyári szünet óta nem indultunk vissza!

Aktualitásokért kövesd a Facebook oldalam és csatlakozz a Baba-mama torna Százhalombattán Facebook csoportunkhoz!

Hol van az óra?

Százhalombatta, Barátság Kulturális Központ 12-es terem (balett terem).

Öltöző és mosdó is tartozik a teremhez. A babakocsit közvetlen a terem előtt lehet hagyni.

Fontos tudnivalók

Részvételi szándékodat légy szíves legkésőbb az órák előtti estig jelezd felém, hogy tudjam hány főre számíthatok!
Polifoamot kérlek, hozz magaddal!

További információkat és aktualitásokat zárt Facebook csoportunkban találsz: Baba-mama torna Százhalombattán

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Várlak szeretettel!