Hordozós Klubok

Százhalombattai Beli Buba Hordozós Klub

Havonta egy alkalommal szoktuk megrendezni a Barátság Kulturális Központban a Százhalombattai Beli Buba Hordozós Klub klubalkalmait. Ilyenkor igyekszem érdekes előadókat hívni babás témákat érintően, de mindig van lehetőség próbahordozásra (amikor én kötöm rátok a hordozóeszközöket) és megismerkedni a hordozóeszközök színes világával. Segítek utat mutatni a sokféle ajánlás és választási lehetőség között. Lehet rövid és hosszabb távon kölcsönözni is a hordozóimat, melyeket ITT találtok meg.

Az aktuális klubalkalmakat külön Facebook eseményekkel hirdetem meg.
Kövesd az Oldalam, hogy ne maradj le!

Tárnoki Baba-Mama Klub

Havonta egyszer csütörtökön 9:30-11:00-ig a Tárnoki Baba-Mama Klub keretein belül is szoktunk hordozós napot tartani, amikor szintén lehet beszélgetni, kérdezni és van lehetőség próbahordozásra (amikor én kötöm rátok a hordozóeszközöket) és megismerkedni a hordozóeszközök színes világával. Segítek utat mutatni a sokféle ajánlás és választási lehetőség között. Lehet rövid és hosszabb távon kölcsönözni is a hordozóimat, melyeket ITT találtok meg.

Az aktuális programot a Tárnoki Baba-Mama Klub oldalán lehet megtalálni.
A klub ingyenes, de megköszönöm, ha jelzed részvételi szándékodat!

A klubbokban nincs lehetőség kötést tanulni. Ez esetben kérlek, jelentkezz be Egyéni hordozási tanácsadásra (1,5-2 óra), amikor csak veletek tudok foglalkozni.